CoinTracking mobile

Identifikohu

ose
Regjistrohu falas
Bashkoju 1,719,000 përdoruesve të regjistruar, që nga Prilli 2013
Custom portfolio analysis
Analiza personale
 • 25 raporte kripto të personalizueshme
 • Grafikët interaktivë për tregti dhe monedha
 • Fitimi/humbja & Raportet e auditimit
 • Realized and unrealized gains
Import trades in the crypto portfolio tracker
Importet Tregtare
 • Importim i lehtë nga shkëmbimet 300+
 • Importi automatik nëpërmjet API-ve
 • Direct sync with the blockchain
 • Eksporto në Excel, PDF, CSV, XML dhe JSON
Create crypto your tax Declaration
Deklarata tatimore
 • Raportet tatimore për 100+ shtete
 • Fitimet kapitale, të ardhurat, mining etj.
 • 13 Metodat tatimore (FIFO, LIFO, AVCO...)
 • Eksporti tatimor për CPA-të dhe zyrën e taksave
Crypto charts live of all coins
Grafikët dhe Trendet e monedhave
 • Historiku i grafikut për të gjitha monedhat 31,379
 • Gjithmonë çmimet më të fundit për të gjitha monedhat
 • Monedhat kryesore sipas tregtisë dhe vëllimit
 • Tendencat e monedhave, statistikat dhe analizat
Professional tax help
Ndihmë profesionale
 • Ligjet e taksave kripto për 100+ vende
 • Ndani të dhënat tuaja me këshilltarët tatimorë të kriptove
 • Rishikimet tatimore nga ekipi i Shërbimit të plotë
 • Udhëzues të detajuar, udhëzues video dhe FAQ
Security & encryption of your crypto data
Siguria & Kriptimi
 • Kriptimi i të dhënave dhe API
 • 2-factor authentication
 • Krijoni dhe rivendosni kopje rezervë të tregtisë
 • Nuk kërkohet qasje në shkëmbimet tuaja
Custom portfolio analysis
Analiza personale
 • 25 raporte kripto të personalizueshme
 • Grafikët interaktivë për tregti dhe monedha
 • Fitimi/humbja & Raportet e auditimit
 • Realized and unrealized gains
Import trades in the crypto portfolio tracker
Importet Tregtare
 • Importim i lehtë nga shkëmbimet 300+
 • Importi automatik nëpërmjet API-ve
 • Direct sync with the blockchain
 • Eksporto në Excel, PDF, CSV, XML dhe JSON
Create crypto your tax Declaration
Deklarata tatimore
 • Raportet tatimore për 100+ shtete
 • Fitimet kapitale, të ardhurat, mining etj.
 • 13 Metodat tatimore (FIFO, LIFO, AVCO...)
 • Eksporti tatimor për CPA-të dhe zyrën e taksave
Crypto charts live of all coins
Grafikët dhe Trendet e monedhave
 • Historiku i grafikut për të gjitha monedhat 31,379
 • Gjithmonë çmimet më të fundit për të gjitha monedhat
 • Monedhat kryesore sipas tregtisë dhe vëllimit
 • Tendencat e monedhave, statistikat dhe analizat
Professional tax help
Ndihmë profesionale
 • Ligjet e taksave kripto për 100+ vende
 • Ndani të dhënat tuaja me këshilltarët tatimorë të kriptove
 • Rishikimet tatimore nga ekipi i Shërbimit të plotë
 • Udhëzues të detajuar, udhëzues video dhe FAQ
Security & encryption of your crypto data
Siguria & Kriptimi
 • Kriptimi i të dhënave dhe API
 • 2-factor authentication
 • Krijoni dhe rivendosni kopje rezervë të tregtisë
 • Nuk kërkohet qasje në shkëmbimet tuaja
Për tregtarët e kriptove
CoinTracking for Crypto Traders
For Crypto Companies
CoinTracking for Crypto Companies
The Crypto Portfolio Tracker from CoinTracking on the Tablet

Introducing CoinTracking

Whether you just started investing in digital currencies or are already trading like a pro, our crypto portfolio tracker can update all your transactions in real-time.

Introduction to CoinTracking's crypto tax calculator.
Video-Button Luaj Video

How-To Videot

I ri në CoinTracking? Udhëzimet tona shpjegojnë të gjitha funksionet dhe cilësimet e CoinTracking në 16 video të shkurtra.

How-To Videos for CoinTracking
Video-Button Luaj Video
×
Importet direkte nga
 • 21Bitcoin
 • Abra
 • ACX
 • Ari10
 • AscendEX
 • Atani
 • Bake
 • Bibox
 • Binance
 • Bison
 • Bitcoin.de
 • Bitcoin Suisse
 • Bitfinex
 • Bitget
 • Bithumb
 • Bithumb Global
 • BitMEX
 • Bitpanda
 • Bitpanda Pro
 • Bitrefill
 • Bitrue
 • Bitso
 • Bitstamp
 • BitTrex
 • Bitvavo
 • Bleutrade
 • BTC Markets
 • BTCPay
 • Bybit
 • BYDFi
 • CEX
 • Changelly
 • Circle
 • Coinbase
 • Coinbase Prime
 • CoinEx
 • Coinfinity
 • CoinJar
 • CoinLoan
 • Coinmate
 • Coinmetro
 • Coinmerce
 • CoinNexus
 • CoinSpot
 • Criptan
 • Crypto.com
 • Deribit
 • DFX.SWISS
 • Digital Exchange BSDEX
 • Digital Surge
 • Gate.io
 • Gemini
 • Haru
 • HitBTC
 • Hodlnaut
 • Honesto
 • HotBit
 • Huobi
 • Iconomi
 • Idex
 • Independent Reserve
 • Indodax
 • itBit
 • Kinesis
 • Kraken
 • Kraken Futures
 • Kucoin
 • Kucoin Futures
 • Luno
 • Luxor Mining
 • Mercatox
 • Mexc
 • Nexo
 • Nexo Pro
 • NFTBank
 • NorthCrypto
 • OKCoin
 • Okex
 • Phemex
 • Pocket Bitcoin
 • Poloniex
 • Relai
 • SwissBorg
 • Swyftx
 • TheRock
 • Tidex
 • Tradeogre
 • Uphold
 • Voyager
 • Wirex
 • Whaleclub
 • Yobit
 • YieldApp
 • Zerion
Importet e portofolit nga
 • BitBox
 • Bitcoin Core Client
 • Blockchain.info
 • Electrum
 • Exodus
 • GateHub
 • Ledger Live
 • Mycelium
 • Trezor
 • AVAX Wallet
 • BTC Wallet
 • BCH Wallet
 • BSV Wallet
 • ADA Wallet
 • BNB Wallet
 • BSC Wallet
 • DASH Wallet
 • DOGE Wallet
 • DOT Wallet
 • EOS Wallet
 • ETH Wallet
 • FTM Wallet
 • LTC Wallet
 • LUNA Wallet
 • MATIC Wallet
 • SOL Wallet
 • TRX Wallet
 • XLM Wallet
 • XRP Wallet
 • ZEC Wallet
 • Altcoin Wallet
Me mbështetje të trashëgimisë për shkëmbime të mbyllura
 • Bitcoin24
 • Bitmarket
 • Blockfi
 • BTC-e
 • Bter.com
 • BX Thailand
 • CampBX
 • Celsius Network
 • Cobinhood
 • Coinbase Pro
 • Coindex
 • CoinedUp
 • Coins-E
 • Coss
 • Crex24
 • CryptoBridge
 • Cryptopia
 • Cryptsy
 • FTX
 • Gatecoin
 • Liqui
 • Liquid
 • Livecoin
 • LocalBitcoins
 • MintPal
 • Mt. Gox
 • NovaExchange
 • Quadriga
 • STEX
 • TradeSatoshi
 • Vircurex
 • WEX
 • Zyado

Çfarë thonë njerëzit...

Kirk Phillips about CoinTracking

CoinTracking is a comprehensive feature rich finance, tax, accounting and strategic planning crypto dashboard.

Kirk Phillips CPA, CMA, CFE, CBP, DCC & Author of "The Ultimate Bitcoin Business Guide"
Curt Mastio about CoinTracking

CoinTracking has the most features and the most tools. They support pretty much everything.

Curt Mastio CPA
Laura Walter about CoinTracking

I have tried over 20 different crypto tax softwares, and CoinTracking is the best by far.

Laura Walter CPA
Drew Pflaum about CoinTracking

We regularly recommend CoinTracking.info as we've found it to be the best on market for crypto bookkeeping.

Drew Pflaum CPA
Drew Pflaum about CoinTracking

We have tried all the crypto tax software in the market. CoinTracking is the one with most features and best tools for generating correct crypto tax reports. That's why we have a dedicated team providing reconciliation and tax expert reviews solely for CoinTracking users.

Sharon Yip CPA, MST, MBA, Founder at Crypto Tax Advisors, LLC
Izabela S. Demacker about CoinTracking

Nuk ka më fletë Excel, nuk ka më dhimbje koke. CoinTracking është softueri më i mirë i analizës dhe mjeti tatimor për Bitcoins.

Izabela S. Demacker Avokat
Davide Barbieri about CoinTracking

We want only the best for our customers. Being partners with CoinTracking.info helps us to provide better services and products for our users, and we think that CoinTracking is a must for any Bitcoin trader!

Davide Barbieri Founder and CTO at The Rock Trading Ltd
Holger Hahn about CoinTracking

CoinTracking është një mjet i shkëlqyer për të përcaktuar fitimet dhe humbjet nga tregtitë me Bitcoin dhe Altcoin dhe për t'i përgatitur ato për qëllime tatimore. Në veçanti, një ndihmesë e madhe jep importimi automatik i tregtimeve nga bursat dhe konvertimi automatik i çmimeve.

Holger Hahn Konsulent tatimor
Më shumë citate të CoinTracking
Forbes

If you don't want to keep your own log, use CoinTracking.info

Forbes.com
Nasdaq.com

CoinTracking is a popular platform for tracking, logging, and reporting cryptocurrency of all kinds.

Nasdaq.com
bitcoin.com

CoinTracking is an active participant in the Bitcoin community and quick to support its customers on online forums...

Bitcoin.com
CNN

CoinTracking.info will help you figure out your transaction history, how much you owe and how to fill out the Schedule D (1040) form for reporting capital gains or losses.

cnn.com
Coin Telegraph

CoinTracking supports eight different methods for calculating tax liabilities and says these customizable reports can comply with the standards of 'almost every country in the world', enabling users to save time and money while staying on the right side of the law.

cointelegraph.com
cryptocurrencynews

The CoinTracking application was launched in 2013 and is one of the leading crypto tax apps for solving any tax issues/queries.

cryptocurrencynews.com
Bitcoin Daily

CoinTracking is the epitome of convenience. No other Bitcoin service will save as much time and money.

Andrew Phelps CEO of Bitcoin Daily
CNBC

This transaction report goes on Form 8949 of your tax return, which then becomes part of Schedule D. Cross recommends that investors use one of the cryptocurrency software services that help people calculate their losses and gains, such as CoinTracking.info.

CNBC.com
BTC Manager

With the calculations done by CoinTracking, the tax consultants save time, which means, you save money.

btcmanager.com
CoinPro ch

Especially given the ambiguity in the crypto market, tools like CoinTracking are ideal to devote all your time to investing without wasting extra time collecting data.

coinpro.ch
bitcoinexchangeguide

CoinTracking is a unified one-stop solution which can provide excellent tracking features across multiple platforms and multiple currencies. Excellent features and great integration with popular digital coins and exchange platforms, this can definitely be a powerful tool that users can take advantage of in better planning and managing their digital currency portfolio.

BitcoinExchangeGuide.com
Virtual Banking

The sheer amount of offered features is simply staggering, ranging from a multitude of supported crypto exchanges up to keeping the historical charts of variable values of virtual coins over the years. All in all, we were very pleasantly surprised by the CoinTracking platform and we can’t wait to see where it all goes from here and what new features they will implement in the future.

VirtualBanking.com Rating: 9.6/10
Crypto Stache

A favorite among traders, CoinTracking.info is by far the most advanced platform with a very robust set of features that you just don't find on most of the other sites and apps. You can import from tons of exchanges through .CSV as well as API and they even let you import from popular wallets like Exodus, Electrum, and Blockchain.info. If you are looking for the complete package, CoinTracking.info is it.

cryptostache.com
Blockchain News

CoinTracking offers investors of digital currencies a useful portfolio monitoring tool. The tool analyzes the price history of over 4,000 crypto currencies, your own trades, profits and losses from the trades as well as current balances. Furthermore, CoinTracking provides a time-saving and useful service that creates a tax report for the traded crypto currencies, assets and tokens.

the-blockchain.com
The Merkle

The name CoinTracking does exactly what it says. With a wide range of supported cryptocurrencies – including bitcoin, Ethereum, Ripple, and thousands of others – filling in those tax forms becomes very straightforward.

TheMerkle.com
Players Money

CoinTracking is one of the bitcoin community’s most popular trade tracking and tax reporting platforms. It’s straightforward to use and supports all coins and all exchanges.

PlayersMoney.com
ISO 27001 Të gjitha proceset, raportet dhe metodat e kriptimit të CoinTracking janë ISO/IEC 27001 të certifikuara.

Shfaq certifikatën

FAQ about CoinTracking

What is CoinTracking?

What does CoinTracking cost?

When is crypto tax free?

What happens if you do not pay taxes on cryptocurrencies?

How much tax on crypto gains?

When do you have to pay tax on crypto?