CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Bitfinex API Import

Merrni përsipër tregtimet tuaja Bitfinex automatikisht në CoinTracking

Krijo një punë të re automatike Bitfinex

Fut këtu çelësin tënd API dhe Sekretin tëndÇelësi juaj API:
Sekreti juaj:

Kontrolloni tregtitë tuaja Bitfinex:automatikisht (1x/ditë) manualisht  [Shënim]


Zgjidhni të gjitha llojet e tregtisë që dëshironi të importoni:

Cilësimet dhe filtrat opsionalë:
[Detajet ]Ju pranoni udhëzimet e sigurisë API duke shkruajtur çelësat tuaj API.
Me një sasi të madhe transaksionesh, procesi i importit mund të zgjasë disa minuta.

Punët tuaja në ekzekutimin e Bitfinex

Duke klikuar në kontrollo tani ju drejtoni një kontroll manual dhe të gjitha tregtitë e reja transferohen në llogarinë tuaj CoinTracking


Nuk keni punë të ruajtura