CoinTracking mobile

MultiversX Adresa dhe Importi i Portofolit (BETA)

Importi automatik i blockchain për transaksionet e portofolit MultiversX

Importoni të gjitha transaksionet e një adrese MultiversX

Ky funksion do të importojë menjëherë të gjithë transaksionin e një adrese MultiversX në llogarinë tuaj CoinTracking dhe gjithashtu do të shtojë të gjitha transaksionet e ardhshme të kësaj adrese.


Krijo një punë të re transaksioni:

Your EGLD Address:


Importoni transaksione hyrëse dhe dalëse
Importoni vetëm transaksione hyrëse
Importoni vetëm transaksione dalëse

Importoni transaksionet hyrëse si:
Importoni transaksione dalëse si:

Cilësimet dhe filtrat opsionalë: [Detajet]


Me një sasi të madhe transaksionesh, procesi i importit mund të zgjasë disa sekonda.

Lista e zezë e Tokens


Kjo listë e zezë mund të përdoret për të kapërcyer monedha specifike bazuar në adresat e tyre të kontratës.
Ju lutemi vini re se ato monedha do të anashkalohen vetëm për importet e ardhshme.
Nëse dëshironi të hiqni transaksionet tuaja aktuale, ju lutemi ndiqni këto hapa:
  1. Shtoni adresat e kontratës në listën e zezë
  2. Delete your transactions from the blockchain importing the scam coins via Bulk Delete
  3. Vendosni një import të ri ose ekzekutoni përsëri atë aktual

Adresa e kontratës: Monedha: Transaksionet e anashkaluara:
Punët tuaja të transaksionit të ruajtura:

Nuk keni punë të ruajtura.